top of page
Sofie Dekeyser
E-mail:
telefoonNummer:

0479/953580

Adres: 
Website:

Hofstraat 11

2380 Ravels

Sofie Dekeyser

Met ruim 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld ben ik heel graag je partner om samen op pad te gaan naar jou ideale loopbaan. Waar liggen je talenten, waar word jij enthousiast van maar ook waar liggen je allergieën en welke waarden en normen zijn voor jou belangrijk in een loopbaan. Samen gaan we op ontdekkingstocht en bereiken we een mooi doel: een gelukkige loopbaan.
Iedereen is welkom maar kom jij of ambieer jij een loopbaan binnen de gezondheidszorg dan ben ik jou ideale partner door mijn ruime ervaring binnen deze erg boeiende sector. Als geen ander weet ik waar de uitdagingen binnen de hedendaagse gezondheidszorg liggen.
Heb je een diagnose AD(H)D, ASS, hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit denk ik als ervaringsdeskundige heel graag met je mee waar jou sterkte kanten liggen en waar je rekening mee moet houden om die gelukkige loopbaan te bereiken.
Met een Master Sociale Weteschappen (KU Leuven), een Master Business Administration (Vlerick Leuven Gent Management School) en een postgratudaat in de Integratieve Psychotherapie i.o. (AIHP) heb ik voldoende achtergrond om samen met jou de ontdekkingtocht aan te vatten!
Je kan bij mij terecht in mijn thuispraktijk in Ravels of in de groepspraktijk De Nieuwe Maan in Turnhout.
Wees welkom, de koffie staat klaar!

bottom of page