top of page
An Van Herck
E-mail:
telefoonNummer:

Adres: 
Website:

An Van Herck

Een aantal jaren geleden was een job voor het leven nog vaak de norm. En de sfeer of de jobinhoud was wat die was. Dat is vandaag -gelukkig- helemaal anders. We willen zinvol werk waarin we onze talenten kunnen ontplooien en ons engagement tonen. En een werkomgeving waar we ons gewaardeerd voelen en waar we werkplezier kunnen ervaren.
Ik ga samen met jou op zoek naar wat jou drijft, wat je energie geeft en gelukkig maakt.
Zodat je een job kunt vinden die bij je past of je huidige job anders kan invullen of ervaren.
Je komt terecht in een warme, veilige omgeving waar ik graag luister naar jouw verhaal. Inzicht krijgen in datgene wat jou belemmert in je huidige job, is onze eerste stap. We kijken naar het pad dat je al hebt afgelegd en kijken naar welke overtuigingen gegroeid zijn in je hoofd. Samen gaan we vervolgens op zoek naar een manier om patronen te (h)erkennen en weer grip te krijgen op datgene waar je tegenaan loopt zodat je terug de kracht en energie krijgt om met plezier aan het werk te gaan.
Verschillende tests en oefeningen gaan je daarbij helpen maar ook door onze gesprekken krijg je meer inzicht in jezelf en wat je wil. We maken ook een persoonlijk ontwikkelplan op.
Als je dat fijn vindt, kunnen we ook ??n of meerdere sessies al wandelend doen (wandelcoaching).
Naast mijn opleiding tot loopbaancoach (2022, Jobconstruct), zit ik in de laatste fase van mijn vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeut (AIHP).
Ik heb een juridische achtergrond (master in de rechten, UA, 2003) en 20 jaar werkervaring als leidinggevende en beleidsmedewerker. Ik maakte echterdekeuze voor een nieuwe, interessante en leerrijke periode in mijn leven waar ik ten volle kan doen waar ik zelf energie van krijg: mensen ondersteunen in wat moeilijk gaat en hen doen groeien. Want leven is groeien en niets is onmogelijk, in welke omstandigheden je je ook bevindt, wat je drijft of tegenhoudt, hoe jong of oud je bent.
Wees welkom bij mij, dan gaan we samen aan de slag!
Zit je nog met vragen, neem gerust even contact op voor een gratis infomoment.

bottom of page